U zit nu hier: home / diensten / timmer-electra-en-ed

Extra diensten onderhoudswerk

 

Door 25 jaar met dit vak bezig te zijn heeft Mark van Amsterdam voor alle problemen die hij tijdens de werkzaamheden tegenkomt, een uitgebreid netwerk van betrouwbare vakspecialisten opgebouwd.

Om vertraging van uw  project te voorkomen, staat van Amsterdam garant dat dit zowel door vakkundige vakmensen wordt gedaan en dat bovendien de beste materialen worden gebruikt.

De gehele planning, begeleiding en controle wordt door ons gedaan. U betaald bij ons een vast uurloon voor alle verschillende werkzaamheden, of een vooraf afgesproken aanneemprijs. Er wordt geen extra commisie berekend bovenop deze diensten.

Omdat wij al jaren met dezelfde mensen werken, weten wij ook aan wie u uw huis toevertrouwd. Dit is de service waar van Amsterdam garant voor staat.


Repareren en vervangen van lekke dakgoten ,regenpijpen of loodafdichtingen.


Verwijderen oude (rieten en steengaas plafonds. Uitlijnen met laser nieuw ragelwerk en aanbrengen stucplaten.


Demonteren en monteren van (extra) verwarmingen voor en na het stuuk enschilderwerk. Bij renovatie worden meestal de metalen pijpen vervangen door kunstof slangen welke maximaal worden weggewerkt in de plafonds en vloeren. Ook het aanleggen van een geheel nieuw systeem behoord tot de mogelijkheden.


Verplaatsen of vernieuwen van alle soorten electra en comunicatie. Leidingen stopcontacten, schakelaars meterkasten of het gehele systeem Alles wordt ingefreest in de muren of door plafonds en vloeren getrokken. Omdat wij dit in eigen hand hebben kunt u vaak nog kort voordat wij met stuken beginnen beslissen dat u bijvoorbeeld toch de kabels van uw flat-tv door de muur wilt hebben.


Kleine verbouwingen

Buiten de noodzakelijke werkzaamheden kunnen wij uiteraard ook kleine verbouwingen voor u verzorgen. 
Hierbij kunt u denken aan:

  • Demontage en montage nieuwe badkamer of keuken.
  • Isolatie zolder, garage of tuinhuizen
  • Inbouwkasten.
  • Wanden verwijderen of plaatsen.
  • (Kleine) uitbouw.
  • Dakkapellen / Velux ramen.

U kunt een afspraak maken voor een vrijbliijvend advies.

 

Overige werkzaamheden van Spuitbedrijf Stukadoor Amersfoort:

Alle diensten die wij leveren, voeren we uitsluitend uit tegen de beste kwaliteit met de grootst mogelijke zorg. Diensten waarvoor u ons onder andere in kunt schakelen zijn:

Aarzel niet en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

6i © 2024 | Page loaded in 0,0126 seconds